Zelfgemaakte gnocchi met salie-botersaus

Als er een gerecht is waar je me ’s nachts voor uit bed mag halen, is het wel zelfgemaakte gnocchi met salie-botersaus. Nou ben ik sowieso een liefhebber van gnocchi (je vindt er genoeg recepten voor op mijn blog), maar als ze ook nog zelfgemaakt zijn dan heb je me

Maïssoep met aardappel en paprika

Wanneer ik soep maak, gebruik ik regelmatig kippenbouillon of slagroom. Maar wat nou als je een volledig vegan, oftewel plantaardige soep wilt maken? Ik ging ermee aan de slag en maakte deze vegan maïssoep met aardappel en paprika. Het werd een heerlijke pan soep waar we met z’n allen thuis

Andijviestamppot met een Oosterse twist

Op de zevende en laatste dag van mijn Minderen voor Kinderen budgetmenu maakte ik een hele lekkere andijviestamppot met een Oosterse twist. Deze bereiding heeft me echt verrast, omdat ik normaal eigenlijk nooit andijviestamppot zonder vlees eet. Maar ik had geen vlees, maar wel heel veel andere smaakmakers én nog

Frittata met doperwten en rucola

Voor het verwerken van kliekjes groenten of aardappels maak ik regelmatig een frittata. Door deze op te bakken en te combineren met ei heb je heel snel een voedzaam gerecht op tafel staan waar iedereen van kan eten. Kliekjes daarvan zijn trouwens de volgende ook heerlijk als lunch. Deze frittata

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.