Appeltaart

Vandaag deel ik met jullie het recept voor mijn appeltaart. Want volgens mij heeft iedereen wel zo z’n eigen versie op deze taart. Met of zonder custard, met of zonder extra specerijen, met of zonder nootjes, etc. etc. Bij ons thuis was appeltaart een standaard wanneer er iemand jarig was.

Appelcake met anijs

Met een paar Hollandse appeltjes, wat fantasie en genoeg echte boter maak je deze heerlijke appelcake. Verrassend lekker door de toevoeging van anijs. Ik heb ‘m stiekem al 3 keer gemaakt, dat zegt genoeg! Wat je nodig hebt – 200gr roomboter, kamertemperatuur – 175gr suiker – 200gr bloem – 2

Hete bliksem ovenschotel met gehakt

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hete bliksem is een echte stamppot. Origineel maak je ‘m alleen met aardappel, zure en zoete appel en ui. Daar serveer je vervolgens nog een karbonaadje, worst of ander vlees bij. Ik vind ‘m zelf als ovenschotel altijd erg lekker. Mijn mannen thuis ook, kwam ik gisteren achter. De peuter

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.