Wentelteefjes uit de oven met frambozen en kardemom

Afgelopen vrijdag werden we verrast met een studiedag op de basisschool. Laten we het maar houden op de onervarenheid van nieuwe ouders op de basisschool. Wist ik veel dat er een agenda op de site staat waar dat soort dingen in staan. Maar goed, kleuter vrij en mama dus ook

Koken met de restjes van kerst

Kerstmis is weer voorbij, het waren 2 (in ons geval 3) fantastische dagen! Opende jij vanochtend ook de koelkast en dacht je ‘wat ga ik in hemelsnaam met al die restjes doen?’. Nou, ik niet, want het valt reuze mee bij ons dit jaar. Maar ik weet er wel alles

Ideeën voor een heerlijk kerstonbijt

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bij mijn moeder thuis was het kerstontbijt vroeger een hele happening. Als ik als klein meisje beneden kwam was de hele tafel gedekt met porseleinen servies, rook het huis naar zelfgebakken brood, was de jus d’orange geperst en de tafel afgeladen met heel veel lekkers. Ik heb deze traditie van

50x kerstrecepten: van ontbijt t/m dessert

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Deze week slaan we het weekmenu een keer over. Het is een korte weekje volgende week en ik vond het leuker om jullie meer inspiratie te geven voor het eten tijdens de kerst, van ontbijt t/m dessert. Daarom vinden jullie in deze blog 50 kerstrecepten voor ieder moment van de

Clafoutis met gemarineerde abrikozen

Ik hou van toetjes die snel klaar zijn en waanzinnig smaken. Geen schuimpjes, torentjes en gelletjes in mijn keuken, ik heb er het geduld niet voor. Liever maak ik een grote bak citroenpudding, schalen chocolademousse of een makkelijke tiramisu. In de categorie ‘makkelijk en waanzinnig’ valt deze clafoutis met gemarineerde

Goddelijke garnalen uit het nieuwe kookboek Hemels!

Er is onlangs een nieuw kookboek verschenen dat hemels is op alle fronten. Van recepturen, styling, fotografie tot smaak, alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Dan mag je je boek ‘Hemels!’ noemen en dat is precies wat de auteurs Ria en Alexandra hebben gedaan. Hemels! viel op mijn deurmat,

Copas: de kalkoen die niet kan mislukken

Een paar weken geleden had ik de gepassioneerde heren van Boers & Boers op bezoek. Dat is best uitzonderlijk, want ik ontvang niet vaak mensen aan mijn keukentafel thuis. Maar ik was deze keer bijzonder nieuwsgierig. Naar hun kalkoenen om precies te zijn. De heren doen namelijk iets heel bijzonders.

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.