Zelfgemaakte gnocchi met paprika-gorgonzolasaus

Het tussengerecht van het Italiaanse menu van 4 november was zoete aardappelgnocchi met paprika-gorgonzolasaus. Omdat het een tussengerecht was hebben we de gnocchi iets groter gelaten en 6 stuks per persoon gegeven. Als je het als hoofdgerecht eet, is onderstaand recept ideaal. Als je nog wat hulp nodig hebt bij

Salade met aubergine, cherrytomaatjes, chili en feta

Een heerlijke salade voor tussen de middag of als lichte avondmaaltijd. Hij vult goed door de aubergine en feta en is volledig koolhydraatarm. Want we hadden weer te veel gespijbeld dus The Mr. en ik moeten er weer aan geloven 😉 Wat je nodig hebt voor 2 personen: 2 teentjes

Omelet met sjalot, paprika, broccoli en oestersaus

In mijn krat van afgelopen week zaten heerlijke dingen. Onder andere broccoli scheuten die een wat zwaardere smaak hebben dan gewone broccoli. Maar ook lekkere scharreleieren, banaansjalotten en rode paprika. En daar heb ik me toch een lekker omeletje van gemaakt. Wat je nodig hebt voor 4 personen: 1 banaansjalot

Paddenstoelentaart met salie en gruyère

Ik doe deze maand mee met het Foodblogevent. Een wedstrijd waarbij foodbloggers hun favoriete recept insturen binnen een bepaald thema. De winnaar van een maand organiseert vervolgens het event van de volgende maand en bedenkt weer een nieuw thema. En alles gebeurt online. Leuk initiatief en ik wil wel een

Quinoa met garnalen, tomaatjes en veel kruiden

Quinoa is een pseudo-graan dat verbouwd wordt in Zuid Amerika. Doordat het zijn eigen natuurlijke beschermingsstof heeft tegen insecten, zijn er geen bestrijdingsmiddelen nodig waardoor de quinoa die je in de winkel koopt bijna altijd volledig biologisch is. Het zit vol met aminozuren/eiwitten en mineralen zoals magnesium en ijzer. Gelukkig

Courgette omelet met tomaat en spinazie

Dit recept voor courgette omelet met tomaat en spinazie is perfect voor een lichte, vegetarische avondmaaltijd. Ook heerlijk als lunch. Wat je nodig hebt voor 2 personen 2 teentjes knoflook 10 cherrytomaten 1/2 courgette 1 lente-ui 6 eieren 2el melk zwarte peper zeezout olijfolie 1 hand (wilde) spinazie geraspte belegen

Melanzane alla parmigiana

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Melanzane alla parmigiana is een heerlijk vegetarisch recept met aubergine, tomaten en lekker veel buffelmozzarella. Waar komt melanzane alla parmigiana vandaan? Vrij vertaald betekent melanzane alla parmigiana aubergine met Parmezaanse kaas en het is een van oorsprong Siciliaans gerecht. Vaak wordt gedacht dat parmigiana slaat op de kaas, maar dat

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.