Salade met gegrilde groenten en borlotti bonen

Dit is een salade met een verhaal. Een klein verhaal, maar toch een verhaal. Het was op een maandag en ik kreeg een filmploeg van de opleiding Film & Televisie op bezoek. Deze studenten hadden als opdracht gekregen om een 24Kitchen-achtige talkshow op te nemen en vroegen mij om hulp.

Broodje geitenkaas met paprika, shiitake en rucola

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Ik ben dol op broodjes met kaas. Een gewone donkerbruine boterham met oude kaas, een witte boterham met boter en jonge kaas en een pistoletje met zachte geitenkaas, honing en walnoten gaat er ook met liefde in. Vandaag is het tijd om de plakken jong belegen geitenkaas in het

Aubergine uit de oven met kerrie en honing

Vandaag weer een heerlijk recept van Deborah vanuit Andorra. Ze maakte een simpel en verrassend gerecht met aubergines. Combineer een aubergine met kerrie en honing en je krijgt een ware smaakexplosie waarvoor je niet langer dan 10 minuten in de keuken hoeft te staan. De oven doet de rest van

Freekeh salade met geroosterde pompoen en spinazie

“Free…watte?” Dat is wat ik de eerste keer dacht toen ik de naam freekeh hoorde. Ik kende het al een tijdje ‘van horen zeggen’, maar had het nog steeds niet gegeten. Ik ben niet zo’n held in het uitproberen van nieuwe producten als ik het nut er nog niet van

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.