Aubergine uit de oven met kerrie en honing

Vandaag weer een heerlijk recept van Deborah vanuit Andorra. Ze maakte een simpel en verrassend gerecht met aubergines. Combineer een aubergine met kerrie en honing en je krijgt een ware smaakexplosie waarvoor je niet langer dan 10 minuten in de keuken hoeft te staan. De oven doet de rest van

Vijgen met geitenkaas en pistache

Een heerlijk voorgerechtje of amuse wat ontzettend simpel te maken is. Dat zijn deze vijgen met geitenkaas en pistache. Het geheime ingrediënt is een balsamico azijn van uitmuntende kwaliteit. Bijvoorbeeld de 9 jaar oude balsamico met vijgenpuree van Foodelicious. Zorg er ook voor dat je goede kwaliteit geitenkaas en pistachenoten

Zuurkool met gehakt, kerrie en ananas

Een heerlijke variatie op zuurkool met gehakt. Combineer met kerrie en ananas en gratineer deze ook nog even in de oven. Wat je nodig hebt – 1 kilo aardappelen (kruimig) – 500gr verse zuurkool (lekkerst als het bij je groenteboer uit de ton komt) – optioneel: ½ verse ananas (Die

2x dippen met baba ganoush & muhamarra

Gisteravond zaten er opeens een aantal heerlijke recepten vanuit Andorra in mijn mailbox, yes! Co-blogger Deborah is opgegroeid met de Noord-Afrikaanse keuken door haar Marokkaanse grootmoeder. Nou kunnen ze daar een aantal heerlijke mezze maken, zoals baba ganoush en muhamarra. De eerstgenoemde, op basis van aubergine, is wat breder bekend

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.