Vegetarische goulash met zuurkool en krieltjes

Goulash kun je ook heel goed vegetarisch maken, heb ik ontdekt! Met krieltjes, zuurkool en heel veel paprika (uiteraard) wordt deze vegetarische goulash echt om te smullen. En je maakt ‘m ook nog eens een stuk sneller dan ‘gewone’ goulash. Daarover gesproken: over een paar weken komt mijn recept voor

Bietenspread met feta, tijm en pecannoten

Als ik ergens dol op ben dan zijn het wel gekookte bieten. Ik eet ze gewoon zo, in een stamppot of soep, roerbak ze, maar maak er ook graag een bietenspread van. Maar een recept daarvoor miste nog op mijn blog! Daar ga ik vandaag verandering in brengen met het

Vegetarische captain’s dinner

Het feestmaal van de kapitein, maar dan helemaal vegetarisch… dat gaan we vandaag eten met het recept voor deze vegetarische captain’s dinner. Ik denk dat ze daar in de VOC-tijd niet echt blij van werden ;-), maar tijden veranderen en gerechten ook. En weet je wat nou het fijne is

Chocoladecake met roomkaas frosting en frambozen

Eigenlijk was deze chocoladecake de ontbijttaart voor Zayne’s derde verjaardag. Die heeft ‘ie ook gekregen ’s ochtends en smullen dat hij deed. Wij ook trouwens, en daarom besloot ik het recept verder uit te werken. Zodat jullie ‘m ook kunnen maken. Voor Valentijnsdag bijvoorbeeld, maar ook voor Pasen, Moederdag of

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.