Aardbeien caprese met vanille dressing

Een salade caprese is een van mijn favoriete salades. Maar weet je dat je ook een fantastische caprese kunt maken door mozzarella te combineren met aardbeien? De zoete smaak van aardbeien combineert heel goed met de romige smaak van de mozzarella. En voor deze aardbeien caprese heb ik een dressing

Broccolisoep met zalm en pijnboompitten

Broccolisoep maak je heel makkelijk zelf door de hele broccoli te koken, met stronk dus. Zo gooi je ook nog eens niets weg. De smaak van broccoli combineert in deze soep heerlijk met de gerookte zalm en pijnboompitten. Je eet deze soep als lunch of lichte avondmaaltijd. Hij vult erg

Rode bietensoep met mierikswortel yoghurt

Een tijdje terug heb ik de Veggiebox uitgeprobeerd. Bij de mooie ingrediënten zat ook een boekje met een aantal recepten van Janneke Vreugdenhil. Daarin stond het recept voor rode bietensoep met mieriksroom. Ik heb mijn collega’s daarop getrakteerd tijdens een doordeweekse lunch en dat was een groot succes! Aan het

Pompoensoep met tomaat en kerrie

Pompoensoep is altijd lekker. En laatst had ik weer zo’n mooi pompoen exemplaar in de keuken liggen die me verleidde om een heerlijke pan soep te maken. Ik had deze keer alleen zin in een soep met meer bite, dus aan het experimenteren geslagen! Wat je nodig hebt voor 4

Zelfgemaakte gnocchi met paprika-gorgonzolasaus

Het tussengerecht van het Italiaanse menu van 4 november was zoete aardappelgnocchi met paprika-gorgonzolasaus. Omdat het een tussengerecht was hebben we de gnocchi iets groter gelaten en 6 stuks per persoon gegeven. Als je het als hoofdgerecht eet, is onderstaand recept ideaal. Als je nog wat hulp nodig hebt bij

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.