Kaiserschmarrn met abrikozencompote

Tot een paar jaar geleden had ik nog nooit van Kaiserschmarrn gehoord. Het feit dat ik ook nog nooit in mijn leven op wintersport naar Oostenrijk ben geweest zal daar aan bijgedragen hebben. Of dat ik überhaupt in Oostenrijk ben geweest, om precies te zijn. Mijn culinaire trip naar Wenen

Speculaascake met stoofperen en amandel

Zo richting Sinterklaas trek ik de koek- en speculaaskruiden weer uit de kast. Alhoewel, dit jaar was het tijd om een nieuw potje te kopen. En zo geschiedde, want ik ben dol op speculaascake. Die maak je heel makkelijk zelf (cakebeslag heb je binnen 10 minuten in de oven staan),

Zuurkool met gehakt, kerrie en ananas

Een heerlijke variatie op zuurkool met gehakt. Combineer met kerrie en ananas en gratineer deze ook nog even in de oven. Wat je nodig hebt – 1 kilo aardappelen (kruimig) – 500gr verse zuurkool (lekkerst als het bij je groenteboer uit de ton komt) – optioneel: ½ verse ananas (Die

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.