Volkoren wraps met bonen, guacamole en maïs

Deze volkoren wraps met bonen, guacamole en maïs zijn niet alleen zo klaar, het gerecht geeft me ook nog eens een instant zomers gevoel! Dat komt door de frisse smaken van citroen en koriander, lekker veel kleur op het bord én door de maïskolven. Die roepen bij mij altijd direct

Kipshoarma salade met yoghurtdressing en pitachips

Het is geen geheim dat we hier thuis gek zijn op shoarma, ja ook degene die je bestelt ;-). Moet kunnen af en toe, want het gaat om de balans. Maar soms heb je wél zin in shoarma, maar geen zin in een ongezonde maaltijd. En dan zit er maar

2x Barbecue spiesjes waar de kids dol op zijn

Samenwerking – Vandaag ga ik weer lekker met jullie barbecueën! Na de barbecue recepten met aubergine en vegan barbecue recepten die ik al eerder deelde, gaan we vandaag spiesjes rijgen. En weet je wat heel fijn is? Dit zijn barbecue spiesjes waar ook de kids dol op zijn! Een variant

Stamppot met zoete aardappel, venkel en basilicum

Ik heb het al vaker geschreven, maar ik doe het gewoon nog een keer. Ook in de lente en zomer eet ik graag stamppot. Maar dan wel frisser, kleurrijker en met meer groenten. Zoals deze stamppot met zoete aardappel, venkel, mozzarella, cherrytomaten en basilicum. Een heerlijke, vegetarische stamppot met zoete

Salade met groene asperges, burrata en nectarines

Ik ben gek op maaltijdsalades! Vooral als ze goed gevuld en lekker rijk van smaak zijn. En daar zorg je voor door hem te vullen met veel verschillende groenten én fruit! Zoals deze salade met groene asperges, burrata, gegrilde nectarines en krokante beenham. Door een maaltijd samen te stellen met

Volkoren pasta met courgette, citroen en spinazie

Deze pasta met courgette is één van mijn favoriete pastarecepten, een echte go-to wanneer ik zin heb in een makkelijke, snelle én voedzame maaltijd. Een recept waar stiekem veel meer groente inzit dan het lijkt: ideaal voor een gezin met kinderen! Want houden we allemaal niet van familierecepten die volgestopt

2x Aubergine van de barbecue mét wijntip

Samenwerking – Wat ben ik aan het genieten van dit mooie weer in combinatie met mijn barbecue in de tuin! Misschien zelfs wel meer nu, omdat we bijna alleen nog maar thuis zijn. Onze woonkamer is deels verplaatst naar de tuin en ik gebruik de barbecue als verlengde keuken, we

Cheesecake met aardbeien, frambozen en citroen

Het is bijna Moederdag en ik heb speciaal voor deze dag een geweldige taart bedacht! Deze prachtige cheesecake met aardbeien, frambozen en citroen ziet er spectaculair uit, maar is toch heel makkelijk om te maken. En ontzettend lekker, niet geheel onbelangrijk ;-). Maak ‘m voor je moeder of voor jezelf

Zalm met spinazie, zeekraal en saffraansaus

Op zonnige lentedagen eet ik bij voorkeur niet te zwaar. Uitzonderingen daargelaten ;-). Een van mijn favoriete lentegerechten is dan ook een bordje vis met roergebakken groenten. Zoals deze zalm met spinazie en zeekraal. Ontzettend makkelijk om te maken en vol van smaak. Omdat het vandaag comfort food vrijdag is

Zalm uit de oven met balsamico, tomaat en citroen

Eerlijkheid gebied me te zeggen dat deze zalm uit de oven al bijna een jaar voor jullie klaar staat om te publiceren. Geen idee waarom ik het nog niet eerder heb geplaatst, want deze gerecht met balsamico, cherrytomaten en citroen is zalig! En zo ontzettend makkelijk om te maken. Een

Vegetarische paella: lekker voor doordeweeks

Als ik ergens blij van word, is het een grote pan paella. Alleen al door hoe het gerecht eruitziet. Vrolijke kleuren die versterkt worden door partjes citroen en wat fijngehakte peterselie als garnering. En natuurlijk de smaak… rijk, kruidig, romig, met hinten van saffraan en het frisse van de citroen.

Maïssoep met aardappel en paprika

Wanneer ik soep maak, gebruik ik regelmatig kippenbouillon of slagroom. Maar wat nou als je een volledig vegan, oftewel plantaardige soep wilt maken? Ik ging ermee aan de slag en maakte deze vegan maïssoep met aardappel en paprika. Het werd een heerlijke pan soep waar we met z’n allen thuis

Deens broodje Stjerneskud met schol en garnalen

De eerste keer dat wij naar Denemarken reisden voor vakantie kreeg ik als tip om een keer een broodje Stjerneskud te bestellen. Ik keek een beetje wazig bij het horen van de naam, herinner ik me nog goed, maar werd al snel enthousiast toen ik te horen kreeg dat het

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.