Quesadilla met avocado, gerookte zalm en rode ui

Wanneer je zin hebt in zowel quesadilla als guacamole (wat bij mij vrijwel dagelijks voorkomt in deze periode, haha) is een quesadilla met avocado, gerookte zalm en rode ui het perfecte antwoord. Het geheime ingrediënt is een eetlepel goede kwaliteit, oude balsamicoazijn wat een enorme smaakboost geeft aan de grove

Capresespiesjes met gehaktballetjes en tomatensaus

Deze capresespiesjes met gehaktballetjes zijn perfect voor de paasbrunch, -borrel of ieder ander feestelijk moment. Nou kennen we allemaal wel de capresepiesjes, maar dit is toch echt de 3.0 versie ervan. En dat komt met name door de waanzinnig lekkere gehaktballetjes met tomatensaus die ik eraan heb toegevoegd. De saus

5x Makkelijke recepten voor op de camping

Aardappelsalade met tomaat, wortel en kruiden

Het zit me even niet mee hier achter de laptop. De combinatie zieke baby en een gigantische ‘writer’s block’ zorgen ervoor dat bloggen voor geen meter lukt. En je zult altijd zien dat dat juist gebeurt als Dominique op vakantie is. Ik besloot daarom een paar dagen niet te bloggen

Gevulde paprika’s met broccoli, couscous & garnalen

Paprika’s zijn geweldig om te vullen voor de avondmaaltijd. En zo’n ‘bakje’ zorgt er gelijk voor dat je ook weer wat extra groente binnen krijgt. Normaal gesproken vul ik ze graag met gehakt, maar in dit gerecht heb ik gekozen voor vis en couscous. Deze gevulde paprika’s zijn niet alleen

Bruschetta met passata

Bruschetta met passata, basilicum en verse tomaat

We kennen allemaal de bruschetta met tomaat wel. Men neme brood, snijd dit in stukjes, wrijft ze in met olijfolie en een half teentje knoflook en roostert ze in de oven. Beleg vervolgens met stukjes tomaat en wat andere smaakmakers en je hebt een heerlijk borrelhapje. Dolgelukkig was ik met

Captain’s dinner met kapucijners

Dit gerecht heet niet voor niets captain’s dinner. Vroeger, in de tijd van de VOC, werd dit gerecht namelijk daadwerkelijk als feestmaal aan de kapitein zijn tafel gegeten. De verschillende garnituren die erbij geserveerd werden, waren goed houdbaar op zee en maakten het tot een gevarieerde maaltijd. En nu vinden

Picknick recepten – We gaan picknicken en nemen mee

Een heleboel lekkers! Maar dat was te verwachten natuurlijk. Wat er dan precies allemaal in die picknickmand van ons zit gaan we je nu vertellen. En goed om te weten: als je al deze picknick recepten maakt, heb je een goedgevulde en gevarieerde mand om met zeker zes personen lekker

Salade met spinazie, bloemkool en pitachips

Deze salade met spinazie en bloemkool is heerlijk om de week mee te beginnen. De grote verrassing in dit gerecht zijn de knoflook pitachips die je in de oven maakt. En aangezien de oven dan toch al aan staat, kun je net zo goed gelijk de bloemkool even roosteren met

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.